2015. szeptember 5., szombat

Orbán Viktort most dicséret illeti




Borzasztó tájékozatlannak kell lenni ahhoz, hogy az alábbi gondolatok miatt Orbánistának bélyegezzenek, mint ahogy természetesen az is rendre baromság volt, amikor éppen az ellenkező oldal szekértolásával vádoltak engem vagy minket azok, akik kizárólag csak valamelyik párt vagy lobbicsoport idiótájaként bírják magukat meghatározni. Amiről viszont bárkit biztosíthatok az az, hogy a legkevésbé sem érdekel a kényszeres vagy megélhetési bélyegzők véleménye, tartozzanak bármelyik oldalhoz. 

Ami engem érdekel és motivál, az az ország és a benne élő, jó szándékú és hazaszerető, ha nagyon precíz akarok lenni, akkor ezt az országot hazájukként szerető, és azért felelősséget vállaló illetve boldogulásáért tenni szándékozó emberek sorsa, éljenek egyébként bárhol a világban. Ez persze nem jelenti azt, hogy érzéketlen lennék mások problémái iránt, csupáncsak azt, hogy azokat nem helyezem az előbbiek elé. (Kényszeresen meg pláne nem) 

Egyre többen vannak emberek, akiket lényegében csak a saját boldogulásuk érdekel, viszonylag sokan vannak, akik a családjukért és szűkebb környezetükért éreznek tevőleges felelősséggel és tapasztalhatóan igen kevesen, akik ennél jóval szélesebb kört vonva maguk köré, ráadásul hátsó szándék nélkül, önfeláldozóan képesek gondolkodni, cselekedni az országuk vagy nemzetük érdekében.





Ennél azonban nagyobb kört rajzolni - emberi szinten legalábbis - azt gondolom, hogy nem érdemes vagy olyan illúzió, ami kisebb részben a tudás hiányának, nagyobb részben inkább az ős gonosz általi megtévesztésnek - ha úgy jobban tetszik - megvezetésnek köszönhető. 

És akkor meg is érkeztünk a cikk témájához, mégpedig az Európába özönlő népek áradata okozta válsághelyzethez, amivel kapcsolatban Orbán Viktor azt nyilatkozta legutóbbi brüsszeli sajtótájékoztatóján, hogy Magyarország nem szívesen látja és nem kívánja befogadni sem a többnyire muszlim tömegeket. 

Természetesen, azon nyomban megindult az összeurópai ajvékolás, többszörösen felerősítve a sorosgyurik hazai médiahálózatával, hiszen ekkora "kirekesztésre" már régen volt precedens a brüsszeli hipertoleráns kamikáze fellegvárban.

Persze köztudott, hogy Orbán Viktor rendszeresen az ország vagy a magyarok nevében beszél, ám rendszerint olyan dolgokkal kapcsolatban, ami nem kimondottan az országnak vagy az összmagyarságnak, hanem inkább saját magának (illetve háttérembereinek, megbízóinak és tanácsadói körének) no meg népes pártidióta táborának állt, ráadásul pusztán anyagi és hatalmi érdekében. 

A migrációval kapcsolatos kijelentései azonban - bár senki ne gondolja, hogy elsődlegesen a magyar élettér védelmének, Orbán bölcs előrelátásának és jóakaratának szüleménye - "valami csoda" folytán egybeesnek a nemzeti érdekkel, ezért - játsszuk meg mi is magunkat, még egy halvány mosolyt is megeresztve - dicséretet érdemelnek, akik pedig ez ellen szót emelnek, vagy ezért tevőlegesen támadják, azok a nemzet mély megvetését, sőt talán sokkal rosszabbat is érdemelnek. 

Ez utóbbiak pedig - főleg idehaza - borzasztó sokan vannak, és rendkívül hitványak. Olyan önámító semmirekellők ők, akik évtizedeken keresztül nézték, sőt asszisztáltak a nemzet teljes kifosztásához, nem szegényedtek, hanem inkább gazdagodtak a nemzeti vagyon széthordása közepette, egzisztenciájuk és társadalmi pozícióik rejtekéből bőkezűen, rosszindulatúan vagy éppen nemtörődömséggel támogatták a maradék nemzeti önbecsülés szisztematikus lezüllesztését, demokrata nihilizmussal a közbeszéd, ízlés és értékrend lealjasítását, és persze nem utolsó sorban soha semmit nem tettek, ha mégis, akkor csak ócsárolták vagy gátolták azokat a törekvéseket, amelyek ellenkező irányba próbálták terelni a folyamatokat, pl. próbálták megakadályozni az ország jelentős részének utcára tételét. 

Bezzeg most, miközben egész Európa nyugati fele, már bevándorlás nélkül is épp elmerülni látszik az "magasztos és igazságos" shaira törvénykezésben, nyughatatlan toleránsaink most takarókkal, vizes palackokkal, banánnal meg habzó pofával igyekeznek gyakorló kereszténynek látszani, a mesterségesen gerjesztett idegen emberáradat előtt, hiszen első lépésben most nem magyarokról van szó, a következő lépésekhez pedig úgy hülyék ahogy vannak. 

Ebből is látszik, hogy milyen veszettül rohadék nagy gengszter ez a Sátán, hiszen az ábra szerint most megint nem a magyarokból csinál hülyét, bélyegezze őket bárminek is ez a turbótoleráns hungarofób kompánia, hanem éppen saját gyermekeiből, akik bizonyos ősi elrendelések mentén, egyszerűen képtelenek helyesen cselekedni. 

Valami okán, egyszerűen képtelenek átlátni azokat a folyamatokat, amiket most sem a magyarok, még csak nem is Orbán Viktor generál, hanem éppen azok az erők, akik őket uszítják Orbán ellen, akivel pedig simán végrehajtatják azt az elképzelést, hogy a kellően meghülyített és elárasztott Nyugat-Európával ellentétben, Magyarországon ne (vagy ne hosszú ideig) legyen jelentős muszlim közösség, akikkel egyébként, egy bizonyos létszám fölött borítékoltan képtelenek normálisan együtt létezni...

És akkor most nem is mondanám tovább. Majd legközelebb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése